2010 m. rugpjūčio 8 d., sekmadienis

Karamelizuoti migdolai

Jums prireiks:
30 g sviesto
40g cukraus
1 v.š. rududu
140 g migdolų be odelės (aš užplikiau migdolus verdančiu vandeniu ir tada nulupau odeles)
50 g smulkiai kapotų žemės riešutų be odelės
3 v. š. cukraus pudros
plonasienio prikaistuvo
medinės mentelės
Ruošimo būdas:
Ant mažos ugnelės išlydome sviestą, supilame migdolus ir cukrų. Maišome iš lėto. Tada įdedame rududu ir taip pat pamaišome. Kai masė pasidaro vientisa sudedame smulkiai kapotus žemės riešutus.
Kai truputį pravės ant sviestinio popieriaus užpilame persijotą cupraus pudra ir su mentele pamaišome.
Skanumėlis ! :)

1 komentaras:

Kotryna rašė...

Būtinai išbandysiu. :)

Rašyti komentarą