Reikės:
- 145 g. miltų + stalviršiui pabarstyti
- 60 g. cukraus
- 1/4 a. šaukštelio kepimo miltelių
- 25 g. aguonų arba 2 šaukštus
- 2 kiaušinių
- 1 citrinos žievelės
- 1/2 citrinos sulčių
- žiupsnelio druskos
Įkaitinti orkaitę iki 180 C temperatūros. Į dubenį supilti persijotus miltus, kepimo m., cukrų, aguonas ir citrinos žievelę.
Dubenėlyje išplaku kiaušinius su citrinos sultimis. Į dubenį supilu plakinį ir viską išmaišau. Gaunasi tokia masė:
Masę išpilu ant miltuoto paviršiaus ir suformuoju kepaliuką, jį padedu ant sviestinio popieriaus, kepu apie 15 min. Kai iškepa, pravėsusį supjaustau 1 cm gabaliukais ir įdedu į orkaitę ant grotelių 165 C temperatūroje džiūti ir gražiai apskrusti, apverčiu po 5 min.
Pakiekiama prie kavos, arbatos, tinka užkandžiams.
Skanaus! :)
Pagal:
http://sauletavirtuve.wordpress.com/2010/10/24/citrininiai-biscotti-su-aguonomis/
Masę išpilu ant miltuoto paviršiaus ir suformuoju kepaliuką, jį padedu ant sviestinio popieriaus, kepu apie 15 min. Kai iškepa, pravėsusį supjaustau 1 cm gabaliukais ir įdedu į orkaitę ant grotelių 165 C temperatūroje džiūti ir gražiai apskrusti, apverčiu po 5 min.
Pakiekiama prie kavos, arbatos, tinka užkandžiams.
Skanaus! :)
Pagal:
http://sauletavirtuve.wordpress.com/2010/10/24/citrininiai-biscotti-su-aguonomis/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą